NOGET OM FORSKELLIGE MENNESKER
 
Det menneskelige væsen er slebet i mange facetter, der som bekendt gør os mere eller mindre forskellige. Hvis vi alle var ens ville tilværelsen sandsynligvis blive temmelig dødkedelig, for hvem skulle vi more os over, beundre, lave grin med eller blive gale på, hvis ikke enkelte var i besiddelse af den specielle egenskab der gør personen anderledes end flertallet.
 
Det er ganske naturligt at blive begejstret for de er udfører dristige handlinger, som for eksempel bestiger Mount Everest, sejler alene i en robåd over Atlanterhavet eller er i stand til at styre et rumskib gennem atmosfæren. Men der er også mange almindelige mennesker, der, af overbevisning eller andre årsager, foretager noget de syntes er nødvendig, men får anderledes tænkende til at stemple dem som en smule småtossede. Dog er forskellen mellem den første og sidste kategori mindre end der normalt regnes med.
 
Selvfølgeligt skal der mod til at stå på ski tværs over Grønlands indlandsis, men der skal så sandelig også kurage til at paradere, hver eneste dag året rundt, ned gennem hovedgaden i den lille by med et skilt over skulderen hvor der med store bogstaver står skrevet : JESUS FRELSER.
 
De blandede bolsjer fra Vorherres butik har hverken den samme smag farve eller facon. Nogle er bitre andre søde, og de kommer i mange forskellige nuancer, gule, røde, mælkehvide, sorte, o.s.v., ja, endda stribede findes der. Der er runde, der er aflange, og en hel del af dem er kantede, og så er de tilsat mange forskellige essenser. Men det er ganske tilfældigt hvad hver især af os er blevet tildelt.
 
Vi har dog alle fået et kræmmerhus af dem.