INTRODUKTION
Vigtigt - læs her
 
Denne hjemmeside ville aldrig havde eksisteret hvis ikke en kær slægtning af mig i Danmark havde tilbudt at lave den. Jette Jørgensen, hvis mormor er en kusine til mig, skylder jeg tak for hendes store arbejde, som jeg håber vil blive modtaget med venlighed af de der læser den.
 
Mit navn er Poul Ludvigsen, og jeg er født i Sønderho på Fanø i 1916, og bor nu i Calgary, Canada. Jeg boede på Fanø indtil jeg var otte år gammel, hvorefter jeg flyttede til Esbjerg i 1924. Efter skolegangen kom jeg i malerlære, og har arbejdet i det fag indtil jeg gik på pension da jeg blev 65 år. Efter udstået læretid rejste jeg til København, blev gift med Anna i 1942, og i 1957 besluttede vi os til at immigrere til Canada med vores to børn. Anna døde i juni 2002, og jeg bor nu alene i det hus vi købte i 1960, men da mit helbred er nogenlunde klarer jeg mig temmelig godt, med stor hjælp fra min datter Tove, der ligeledes bor i Calgary. Min søn Rolf ser jeg ikke så ofte, han bor omkring 1000 km. fra Calgary i provinsen B.C., men de har begge udvist interesse for min hjemmeside og hjulpet mig i mange retninger med hensyn til den.
 
Det er vel mange grunde til at folk opretter en hjemmeside, min er ganske simpel et ønske og håb om, at nogle er interesseret i at læse mine skriverier, noget jeg i øvrigt har beskæftiget mig med fra jeg var ganske ung. Min alder taget i betragtning er det ganske naturligt, at meget af hvad denne side indeholder godt kan virke "gammeldags" på nogle, mine vers for eksempel, hvor jeg stædigt fastholder den tanke, at uden rim og rytme er meget af det man i dag kalder for lyrik, i virkeligheden kun er prosa under en anden form.
 
For den kræsne læser af denne hjemmeside, vil der sikkert være sætninger der strengt taget ikke er grammatiske korrekte, for dem undskylder jeg, men mange af dem skyldes sikkert at jeg har boet borte fra Danmark i de mange år, og derfor ikke har beskæftiget mig nok i det daglige med det danske sprog. Stavefejlene, som der sikkert er flere af, er simpelthen sjuskeri som jeg burde have undgået, men de fremkommer ofte når man selv skal læse korrektur, så den undskyldning dækker jeg mig under.
 
Med en venlig hilsen til alle fra Poul.